Posted in: Uncategorized

OnePlus 3T påträffas på nätet – sägs få Snapdragon 821

OnePlus släppte i juni toppmodellen OnePlus 3, som visade sig bli en riktig storsäljare. OnePlus har ännu inte fått fram nog med telefoner så att kunder kan få ett exemplar “inom 1-3 arbetsdagar”, utan kunder får vänta ett bra tag innan de kan få sina levererade.
En ny enhet från OnePlus har under dagen upptäckts på nätet. Telefonen kallas för “OnePlus 3T” och indikerar att den inte får så mycket bättre specifikationer än nuvarande OnePlus 3.

Bilden är lånad av TheVarge

Enligt källor kommer “OnePlus 3T” få en något snabbare Snapdragon 821 processor från Snapdragon 820 i OnePlus 3, men också komma med Android 7.0 Nougat från start. Flera gånger om har det ryktats om att OnePlus ska presentera telefoner som de aldrig gjort, så jag ställer frågan till er, tror ni att det kommer någon “OnePlus 3T”? Lämna gärna en kommentar!

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Lämna ett svar

Back to Top