Hem Samsung presenterar Galaxy C9 – företagets första smartphone med 6 GB RAM

Samsung presenterar Galaxy C9 – företagets första smartphone med 6 GB RAM

Samsung har under kvällen presenterat en ny modell till Galaxyflottan, kallad Galaxy C9. Det speciella med denna telefon är att det är den första telefonen från Samsung som har 6 GB RAM. Processorn är å andra sidan ingen värsting, då Samsung utrustat C9 med Qualcomms nylanserade chipp Snapdragon 653.

Telefonen är gjord i en aluminiumkonstruktion som mäter 162.9 x 80.7 x 6.9 mm, vilket också betyder att den är ovanligt tunn för att vara en mellanklasstelefon. Telefonen kommer man kunna få i färgerna guld och rosa guld.

Skärmen i C9 är gigantisk då den mäter 6 tum, upplösningen anges till 1080 x 1920 pixlar (Full HD) tillsammans med en SUPER AMOLED-panel.
I övrigt har telefonen fått ett gigantiskt 4000 mAh batteri med snabbladdning med en USB Type C-port, en fingeravtrycksläsare placerad i mitten under skärmen, 64 GB inbyggt minne med plats för minneskort, stereo högtalare (en som sitter på undersidan och telefonhögtalaren)

Om vi går över till kamerorna så är Galaxy C9 ingen besvikelse i megapixel-racet. Både den bakre och den främre kameran har fått en upplösning på 16 megapixlar med bländaravtalet f/1.9 för att kunna producera fram så bra bilder i mörkret som möjligt.

Telefonen kommer med Android 6.0.1 förinstallerat. Som det ser ut i dagsläget kommer telefonen bara släppas i Kina till ett pris av motsvarande 4200 svenska kronor.

Bilderna är lånade av Samsung

Källa
  

Lämna ett svar