Samsung har brist på reservdelar till sina mobila produkter

I och med att Samsung helt och hållet skrotat planerna på att lansera Galaxy Note 7 så har det fått fatala följder för alla Galaxy-mobiler ute på marknaden som ska in på service och byta delar. Samsung medger nämligen att man har brist på reservdelar till alla sina mobiler. Samsung skriver som förklaring till problemet att fabriken inte hinner med att tillverka tillräckligt med delar. Det finns i nuläget ingen information om när reservdelarna kan komma att produceras i normal takt igen.

Bilden är lånad av GSMArena.com

K;älla

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.