Close
Social profiles

Hittills har Lenovo ägda Motorola endast valt att sätta fingeravtrycksläsarna på framsidan av företagets telefoner, och som jag varit inne på tidigare tycker jag att de telefoner som har läsare placerade på baksidan är mer strategiskt placerade.
Nu ser det ut som att Lenovo är på väg ut med en ny produktserie telefoner kallade Moto M, där den största nyheten mot andra Moto-telefoner är att fingeravtrycksläsaren är placerad på baksidan av enheten.
I övrigt påminner Moto M mycket om det andra Moto-telefonerna.

Enligt källor kommer telefonen få en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning, drivas av processorn MediaTek MT6750 med antingen 3 eller 4 GB RAM. Vidare sägs Moto M få ett minne på antingen 32 eller 64 GB, ett 3000 mAh batteri med snabbladdning och en USB Type C-kontakt, en bakre kamera med upplösningen 16 megapixlar samt en främre kamera med en upplösning på 8 megapixlar. 

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...