Samsung tillkännager 8 GB LPDDR4 RAM-minne

Samsung har, precis som Kodak, presenterat nya snaskigheter under eftermiddagen. Den sydkoreanska jätten har nämligen presenterat sitt nya RAM-minne som är på 8 GB. Dessutom är det (något annat skulle förvåna mig) av LPDDR4 typ, vilket gör att RAM-minnet ska vara supersnabbt. Om det nu stämmer att Galaxy S8 kommer ha en upplösning på 2160 x 3840 pixlar, så kommer Samsung garanterat sätta in det nya RAM-minnet i telefonen, det är i alla fall vad jag tror.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.