Close
Social profiles
Jag har de senaste veckorna rapporterat en hel del om Huawei:s kommande phablet Mate 9. Nu ser det ut som att det kände ryktesspridaren Evan Blass kan fått tag på officiella bilder på telefonen i rosa. Av bilden att döma kommer Mate 9 vara Huawei:s första telefon med laser autofokus, som innebär att telefonen ska kunna fokusera på ett objekt snabbt.

Om vi kollar vidare på telefonen så ser vi att Mate 9 också fått dubbla Leica kameror på baksidan, precis som telefonens mindre syskon P9 och Honor 8. På baksidan sitter också en fingeravtrycksläsare.
På ovansidan av telefonen sitter ett 3,5 mm hörlursuttag för ett par hörlurar och en mikrofon. På undersidan sitter det istället en USB Type C-port och en högtalare,

Om vi istället tar en titt på telefonens framsida så går det inte att undvika det faktum att den är svart till färgen, medan resten av telefonen i detta fall är i rosa. Något som också sticker ut i mina ögon är att Huawei ser ut att utnyttjat framsidan åt väldigt mycket skärm.

Enligt tidigare källor kommer Mate 9 få tillverkarens nya Kirin 960 processor med 6 GB RAM, en gigantisk 5,9 tums skärm med Full HD-upplösning och bakre kameror på 20 respektive 12 megapixlar. Huawei har ännu inte bjudit in till något event, men enligt flera källor kommer telefonen presenteras någon gång i november.

Bilden är lånad av Evan Blass

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...