LG G6 blir inte modulär menar koreansk källa

En av de första källorna rörande LG:s kommande G6 menar på att mobilen inte kommer bli modulär, utan att delarna istället inte ska gå att byta ut mot andra, bättre komponenter. LG har tidigare personligen sagt till mig att man kommer satsat på modulera uppföljare till G5, då företaget själv anser att man lägger ner på tok för mycket pengar på moduler om de bara ska fungera med G5.

Men å andra sidan är inte företagets nuvarande toppmodell V20 en modulär telefon. Förhoppningsvis beror detta på att V20 inte tillhör V20. Alla telefoner som LG släppt hittills i sin G-serie har varit väldigt olika varandra. Jag hoppas verkligen inte att LG överger modulsystemen i telefonerna.

Bilden är lånad av Expert Reviews

  Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.