Close
Social profiles
En av de första källorna rörande LG:s kommande G6 menar på att mobilen inte kommer bli modulär, utan att delarna istället inte ska gå att byta ut mot andra, bättre komponenter. LG har tidigare personligen sagt till mig att man kommer satsat på modulera uppföljare till G5, då företaget själv anser att man lägger ner på tok för mycket pengar på moduler om de bara ska fungera med G5.

Men å andra sidan är inte företagets nuvarande toppmodell V20 en modulär telefon. Förhoppningsvis beror detta på att V20 inte tillhör V20. Alla telefoner som LG släppt hittills i sin G-serie har varit väldigt olika varandra. Jag hoppas verkligen inte att LG överger modulsystemen i telefonerna.

Bilden är lånad av Expert Reviews

  Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...