Close
Social profiles
Samsung har avslöjat att man kommer släppa flaggskeppet S7 Edge i en ny färg. Företaget berättar att man kommer tillföra färgen ”Blue Coral” till flottan bland S7 Edge-färgerna. Det innebär att telefonen kommer finnas tillgänglig i färgerna ljusblått, silver, svart, vitt och rosa guld. Det kommer med andra ord finnas en mängd färger att välja mellan. Enligt Samsung kommer S7 Edge i den ljusblåa färgen komma ut den 5e november i utvalda länder. Sverige är inte med på listan, men jag återkommer om det visar sig att färgen kommer till Sverige.

Samsung Galaxy S7 Edge lanserades i mars och är i mångas ögon den bästa telefonen på marknaden (jag håller dock inte med!) och har bland annat prissatts för sin skärm och design. Telefonen agerar också just nu en temporär ersättare åt megafloppen Galaxy Note 7. 

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...