Close
Social profiles
Strax efter att jag skrev om att den kände ryktesspridaren Evan Blass på Twitter släppt en bild på Mate 9, Huaweis kommande flaggskepp, så har det hänt igen. Minns ni att jag tidigare skrivit att Mate 9 kan komma i två versioner? Av allt att döma kommer mobilen också komma i två versioner, en vanlig med ”platt” skärm, och en modell med en skärm som sluttar ner längs enhetens långsidor.

Nu har en källa släppt en bild som påstås visa hur Mate 9 Pro kommer se ut. Den ser i mångt och mycket ut som platta varianten av Mate 9, men några skillnader ser ut att finnas. För det första så har den en skärm som sluttar ner längst enhetens långsidor. Men till skillnad från Mate 9 ser vi också att Mate 9 Pro kommer få en knapp placerad under skärmen. Jag misstänker att denna knapp är tänkt att agera endast funktionknapp, då telefonen ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Om vi går över till specifikationerna sägs Mate 9 Pro få samma specifikationer som Mate 9. Några av dessa specifikationer är en 5,9 tums skärm med Full HD-upplösning och Huaweis egna Kirin 960 chipp.

Samtidigt kommer det också fram detaljer om att Huawei håller ett event den 3e november där man förväntas visa upp Mate 9 och Mate 9 Pro.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...