Alctalet Idol 4S kommer med låda som går att omvandla till VR-headset

Enligt en källa kommer franska Alcatel senare i år presentera ett nytt flaggskepp kallad Idol 4S. Enligt källan kommer mobilen dock endast bli tillgänglig hos operatören T-Mobile i USA. En häftig detalj med lådan som telefonen sägs komma i är att den också ska kunna utvecklas till ett VR-headset som man ska kunna sätta in telefonen i. 

Om vi tar en titt på specifikationerna så ser det ut som att mobilen får en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning, en bakre kamera på 21 megapixlar, en främre kamera på 8 megapixlar och Windows 10 Mobile som operativsystem.

Bilden är lånad av Windowscental

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.