Uncategorized

Då presenteras ZTE Axon 7 Max!

ZTE har skickat ut en inbjudan till event som man ska hålla den 27e oktober. Det sägs att den kinesiska tillverkaren ska visa upp en ny medlem i Axon-familjen, nämligen Axon 7 Max. Enligt tidigare källor kommer Axon 7 Max få en 6 tum stor skärm med Full HD-upplösning, mellanklass-processorn Snapdragon 625 med 4 GB RAM och Android 7.0 Nougat från start.
Både ZTE Axon 7 och Axon 7 Mini har fått främre stereo-högtalare som blivit riktigt prisade. Enligt tidigare källor kommer Axon 7 Max också få dessa högtalare.

Bilden är lånad av ZTE

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...