Instagram arbetar på Live-video funktion

Till Facebook har funktionen funnits ett bra tag, nämligen att man kan sända video i realtid direkt från mobilen. Instagram introducerade för ett tag sedan en funktion kallad “Stories”, vilket innebar att användare kan spela in små filmsnuttar som visas hos dina vänner. Nu sägs det att Instagram är på gång med en funktion så att användare också i Instagram ska kunna sända video i realtid.

Funktionen kommer knappast som någon överraskning för mig, då Instagram och Facebook ägs av samma företag. Instagram har ännu inte gått ut med nyheten, och än så länge är det således ett rykte.

Bilden är lånad av Instagram

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.