Uncategorized

Apple skickar ut iOS 10.1 – innehåller buggfixar och ny finess

Apple har under en längre tid betatestat iOS 10.1, vilken är en mindre uppdatering på Apples nuvarande version av iOS 10. Uppdateringen innebär att många buggfixar som funnits i den första utgåvan av iOS 10 nu ska vara borta. Den största nyheten är dock att Apple äntligen introducerat porträttläget till iPhone 7 Plus. Funktionen innebär att man kan få ett objekt i fokus med en suddig bakgrund.

En funktion, som om man frågar Apple, är revolutionerande. Däremot är Apple inte först med funktionen, då det sedan tidigare funnits appar i Google Play som man kan hämta hem, som har samma typ av funktion.

Bilderna är lånade av Apple

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...