Close
Social profiles
Jag rapporterade för ett tag sedan om att Samsung möjligtvis planerade att släppa en uppföljare till Galaxy J3 från 2016. Nu har en enhet, vars namn är Galaxy J3 2017, dykt upp på webben. Vad har telefonen att erbjuda enligt källan som rapporterar om händelsen? 


Denna gång är det amerikanska FCC som kommer med olika påståenden om Samsungs kommande Galaxy J3 för 2017. Enligt källan kommer Galaxy J3 2017 få en 5 tums stor skärm med HD-upplösning (1280 x 720 pixlar), en quad-core processor på 1,4 GHz (Snapdragon 430) med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, ett 2600 mAh batteri, en bakre 8 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Enheten sägs också komma med Android 7.0 Nougat förinstallerat.

En tydligt trend vi ser hos alla smartphones idag är att de allt jämt blir allt större, jag tycker att tillverkarna tänker helt fel, då det fortfarande finns de som vill ha smartphones med mindre skärmar, fast med specifikationer som de riktigt stora high-end mobilerna.

Bilden är lånad av trustedreviews.com

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...