Close
Social profiles
Xiaomi visade under gårdagen upp flaggskeppen Mi Note 2 samt väldigt slimmade Mi Mix, två telefoner som övertygar på pappret. Det har också märkts att Xiaomi är riktigt stolta över vad man skapat med telefonerna, då man släppt en video där en anställd på Xiaomi går igenom telefonernas funktioner.

Det är med hjälp av Hugo Barra, VD:n för Xiaomi, som videon är gjord. I över en timmes lång genomgång går Barra igenom vad Xiaomis senaste tillskott har att erbjuda. Berra går verkligen igenom telefonerna inifrån och ut, och jag tycker personligen Mi Mix är riktigt läcker att kolla på. Samtidigt anger Xiaomi att Mi Mix kommer finnas tillgänglig i Kina från och med nästa månad.
Videon kan ses här.

Bilden är lånad av Xiaomi

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...