Close
Social profiles
Jag listade för ett tag sedan en artikel om hur Samsung Galaxy S8 kan komma att bli. Listan var inte särskilt lätt att börja skriva, men när jag la ihop de specifikationer som telefonen påstås få så visade det sig bli en ganska komplett smartphone. 

Nu har en källa under kvällen publicerat ännu ett rykte om kommande Galaxy S8. Det är nämligen så att telefonen kommer få en fingeravtrycksläsare inbäddad i konstruktionen. Det gör att jag börjar fundera på om Samsung kommer försöka utnyttja hela framsidan till skärmen, likt Xiaomi gjort med sin nyaste medlem Mi Mix.

Om detta inte blir fallet, men Samsung ändå försöker utnyttja hela framsidan, så misstänker jag att man kommer välja att sätta fingeravtrycksläsaren för första gången på baksidan i en Galaxy smartphone.

Bilden är lånad av TechiTech

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...