ZTE råkar presentera en del av Axon 7 Max i förtid

Efter en lång tids skrivande om en eventuell bjässe i Axon 7 – familjen har ZTE råkat presentera Axon 7 Max i förtid, en telefon som är tänkt att säljas i serie med de redan presenterade Axon 7 medlemmarna 7 och 7 Mini. 

Precis som tidigare källor påstått kommer Axon 7 Max med en 6 tums stor skärm med Full HD-upplösning, men jag vet ännu inte vilken typ av panel ZTE utrustat telefonen med, men jag misstänker att det är en AMOLED panel som telefonen kommer utrustad med. Vidare har telefonen utrustats med en Snaopdragon 625 processor med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Det största fokuset hos Axon 7 Max sägs ligga på telefonens bakre kameror, då de är två till antalet på 13 megapixels upplösning vardera. Det häftiga med dessa kameror är att bilden ska kunna poppa ur bilden, något man på biospråk kallar 3D.
Något som förvånar mig är att ZTE inte utrustat telefonen med dubbla högtalare, utan att man istället för nöja sig med en högtalare placerad på undersidan av telefonen, något jag tycker är lite lusigt, då högtalarna är Axon 7 och Axon 7 Mini:s signum.

Mer om telefonen kommer upp senare idag!

Samtliga bilder är lånade av ZTE

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.