Close
Social profiles
Huawei har under de senaste dagarna börjat ”teasa upp” inför företagets kommande flaggskepp Mate 9. Under gårdagen har Huawei kommit ut med ytterligare en teaserbild för företagets kommande phablet Mate 9. 

Huawei har under gårdagen annonserat ut en tredje teaserbild för företagets kommande flaggskepp Mate 9. Denna gång står telefonens prestanda i fokus, och det bekräftats att telefonen kommer använda sig av företagets egenutvecklade chipp Kirin 960.
Av bilderna att döma kommer Kirin 960-processorn ha 18% snabbare prestanda (CPU) än föregångaren Kirin 950. Vidare så ska den nya processorn kommer ha 180% snabbare grafikprestanda än Kirin 950, men man säger slutligen också att information mellan dator och Mate 9 ska kunna överföras 100% snabbare än med eMMC5.1.

Samtliga bilder är lånade av Huawei

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...