By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Så dyr blir OnePlus 3T (rykte)

3 min read
Förra veckan rapporterade jag om att enhet vid namn OnePlus 3T dykt upp helt sonika på nätet. Telefonen sägs bli en smärre uppdatering av flaggskeppet “3”, och så här ser prisuppgifterna ut enligt senaste källan.  

Dagens rykte kommer från den så kände ryktesspridaren Evan Blass på Twitter, som påstår sig veta hur mycket OnePlus 3T kommer kosta. Enligt honom kommer telefonen kosta 479 dollar, vilket är motsvarande 4260 svenska kronor, vilket kan jämföras med OnePlus 3 som kostar 3695 kronor. Jag tycker dock det låter konstigt att “3T” skulle kosta så pass mycket mer än “3”, bland annat för att “3T” sägs få en IPS-panel, medan “3” har en AMOLED-panel, en panel som har högre tillverkningskostnad.

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...