Uncategorized

iPhone 8 blir tre stycken

Apple introducerade för första gången två iPhones samtidigt år 2014 då man lanserade två telefoner för första gången med två olika skärmstorlekar med 4,7 tum respektive 5,5 tum. Nu sägs det att Apple planerar att släppa kommande iPhone 8 i tre storlekar. 


Enligt en av de första källorna gällande iPhone 8-rykten så sägs det att Apple inför 2018 planerar att släppa tre stycken olika iPhones. Det anges ingen skärmstorlek hos de tre, men jag misstänker att den minsta av de tre kommer ha en skärmtum på 4 tum, medan den andra kommer ha en 4,7 tums stor skärm, medan den största av de tre ska ha fått en 5,5 tums stor skärm.
Enligt denna källa kommer den största iPhonen få en kurvad AMOLED-skärm, likt det vi tidigare sett på mobiler så som Samsung Galaxy S7 Edge.

Redan nu har en återförsäljare börjat lista tillbehör som ska kunna dras nytta av iPhone 8, och ni får gärna ta en titt här.

Bilden är lånad av Apple

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...