Close
Social profiles
Jag berättade att ZTE ”råkat” publicera material om företagets kommande phablet i förväg. Där de flesta av specifikationerna avslöjades. Men under gårdagen har ZTE presenterat hela telefonen, och här kommer all information om den.  

ZTE har utrustat telefonen med en 6 tums stor skärm med Full HD-upplösning som ska stödja 3D material. Vidare har telefonen fått processorn Snapdragon 625 med 4 GB RAM, 64 GB inbyggt minne, ett 4100 mAh batteri med en USB Type C-kontakt som stödjer QuickCharge 2.0, en fingeravtrycksläsare, dubbla kameror på baksidan och en främre 8 MP kamera.

Som det ser ut just nu kommer telefonen endast bli tillgänglig i Kina till ett pris av motsvarande 4000 svenska kronor när den börjar levereras till kinesiska kunder den 2a november.

Bilden är lånad av ZTE

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...