Close
Social profiles
För dryga veckan sedan rapporterade jag om att en ny enhet från Lenovo, vars namn är Moto M läckt ut på nätet via två bilder, som visade hur telefonen kommer se ut. Nu har nya bilder läckt ut på enheten, men denna gång får vi också en liten skymt av telefonens specifikationer. 

Om vi börjar med att ta en titt runt telefonen ser vi direkt att den kommer ha en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Mer hardvarufunktioner jag kan bedöma via designen är att Moto M inte kommer ha några stereohögtalare, utan istället kommer den ha en högtalare placerad på undersidan.
Vidare sägs det att Moto M kommer få en Snapdragon 625 processor med antingen 3/32 GB minne eller en variant med 4/128 GB minne.
Enligt källan som rapporterar om händelsen kommer telefonen också vara utrustad med ett gigantiskt 5100 mAh batteri.

Bilden är lånad av theandroidsoul.com

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...