Ryktena har redan varit många om Samsungs kommande Galaxy S8, trots att det är fyra månader kvar tills telefonen sägs presenteras. Nu har Samsung för första gången i historien gått ut med enstaka detaljer om kommande Galaxy S8, troligtvis då man känner en press efter floppen med Galaxy Note 7. 


Samsung har under morgonen gått ut med detaljer om hur företagets kommande flaggskepp Galaxy S8 kommer bli. Man nämner att telefonen kommer få en väldigt slimmad design, kanske är det så att Samsung Galaxy S8, likt Xiaomi Mi Mix, kommer ha väldigt mycket skärm på framsidan?. Den andra saken är att Galaxy S8 kommer ha en förbättrad kamera, enligt Samsung. Eftersom Samsung själva går ut med detaljer om hur Galaxy S8 kommer bli, så misstänker jag att man planerar att släppa den tidigare än vad man brukar presentera sina Galaxy S-telefoner tidigare år.

Bilden är lånad av ExpertReviews

 Källa