By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Samsung går ut med detaljer hur Galaxy S8 kommer bli

4 min read

Ryktena har redan varit många om Samsungs kommande Galaxy S8, trots att det är fyra månader kvar tills telefonen sägs presenteras. Nu har Samsung för första gången i historien gått ut med enstaka detaljer om kommande Galaxy S8, troligtvis då man känner en press efter floppen med Galaxy Note 7. 


Samsung har under morgonen gått ut med detaljer om hur företagets kommande flaggskepp Galaxy S8 kommer bli. Man nämner att telefonen kommer få en väldigt slimmad design, kanske är det så att Samsung Galaxy S8, likt Xiaomi Mi Mix, kommer ha väldigt mycket skärm på framsidan?. Den andra saken är att Galaxy S8 kommer ha en förbättrad kamera, enligt Samsung. Eftersom Samsung själva går ut med detaljer om hur Galaxy S8 kommer bli, så misstänker jag att man planerar att släppa den tidigare än vad man brukar presentera sina Galaxy S-telefoner tidigare år.

Bilden är lånad av ExpertReviews

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...