Uncategorized

Bilder på Samsung Galaxy A5 (2017) läcker ut på nätet – visar otroligt snygg finish

Den kända tidningen Android Authority har lyckas nosa rätt på bilder på kommande Galaxy A5 för år 2017. Det intressanta med telefonen är att den har en helt ny design för mellanklasstelefonerna. Jag tycker det ser ut som att A5 fått ärva en hel del av designen från storebrodern Galaxy S7 med en framsida och baksida i glas.

Ett stort frågetecken är vart ljudet ur telefonen ska komma, då jag inte ser någon högtalare utöver telefonhögtalaren. Det är också därifrån jag misstänker att ljudet kommer komma ifrån, men det återstår att se!

Bilden är lånad av AndroidAuthority

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...