Close
Social profiles
Samsung har i dagsläget det minst sagt svårt att hålla specifikationerna för företagets kommande Galaxy A-telefoner för 2017, då det är ovanligt mycket som kommer ut på nätet om telefonerna. Nu har det hänt igen, denna gång handlar det om Samsung Galaxy A7. 

Det känns nästan som att det är någon person inne hos Samsungs som sprider information om företagets produkter till media utanför de stängda dörrarna. Nu har den största enheten i Galaxy A-serien, Galaxy A7 (2017), visat sig i benchmarkprogrammet AnTuTu, där en hel del specifikationer för telefonen träder fram.

Enligt källan kommer telefonen få en skärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), Samsung egna chipp Exynos 7870 med 3 GB RAM och 64 GB inbyggt minne, plats för minneskort, en fingeravtrycksläsare och Android 6.0.1 från start.

Det som sticker ut hos telefonen är den främre kameran med en upplösning på 16 megapixlar, medan den bakre kameran också har en upplösning på 16 megapixlar. Samsung har släppt tidigare Galaxy A7 modeller i Sverige, så jag misstänker att även 2017 års upplaga av Galaxy A7 kommer till Sverige.

Bilden är lånad av Gadgets Area

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...