Posted in: Uncategorized

Huawei fortsätter teasa inför Mate 9 – denna gång syftar man på batteritid

Lanseringen av Huawei Mate 9 börjar likna HTC:s lansering av “10”, då båda företag gör en gemensam sak, man släpper teaserbilder var och varannan dag för att hypa upp spänningen för olika fans runt om i världen, så under kvällen har Huawei släppt en ny teaser. 

Huawei har under kvällen släppt sin tredje teaserbild för företagets kommande monster Mate 9, där fokuset står för telefonens batteritid. Enligt flertalet rykten kommer Huawei att satsa på ett lika stort 4000 mAh batteri som föregångaren Mate 8 har. Skillnaden sägs bli att Mate 9 sägs använda sig av nya standarden av laddkontakt till mobiler, USB Type-C, och att den ska stödja Qualcomms snabbladdningsteknik QuickCharge 3.0.

Bilden är lånad av Huawei

Samtidigt har Huawei också släppt sin första teaservideo för Mate 9. Naturligtvis pratar man också om hur viktigt batteritiden är i en smartphone.

Källa

Lämna ett svar

Back to Top