Så många iOS-enheter från Apple kör iOS 10

Apple släppte för ungefär en månad sedan en ny version av sitt gränssnitt iOS, som nu är på versionsnummer 10. Apple har idag meddelat statistik för hur många procent av alla I-enheter som kör den senaste programvaran. 

Apple har under gårdagen gått ut med statistik för hur många enheter av företagets iOS-enheter som kör senaste versionen av operativsystemet, iOS 10. De övriga 40% som kör iOS 9 eller lägre är troligtvis telefoner som inte har de hårdvarukrav som krävs för mjukvaran. I detta fall är det från iPhone 4S och nedåt.

Bilden är lånad av MacRoumors

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.