Bilder på Huawei Mate 9 läcker ut i förtid

Huawei har för ett antal dagar sedan avslöjat att man kommer presentera sitt nya flaggskepp Mate 9 den 3e november, vilket är om fyra dagar. Påstådda officiella bilder har tidigare läckt ut på både Mate 9 och Mate 9 Pro, nu har fler bilder läckt ut på enheten, i en ny färg dessutom.  

Huawei har under den senaste tiden släppt teaserbbilder för företagets kommande flaggskepp Mate 9 dagligen. Av teaserbilderna att döma kommer Mate 9 ha en bra kamera, riktigt bra prestanda och bra batteritid.
Jag rapporterade i början på veckan att den kända ryktesspridaren Evan Blass hade släppt en bild på Mate 9 i färgen rosa, bilden påstods också vara en officiell sådan.

Nu har en okänd källa återigen fotat telefonen, fast denna gång i färgen guld. Av bilderna att döma kommer Mate 9 använda rätt så mycket framsida åt skärmen (men inte i närheten av Mi Mix:s skärmyta), ha dubbla Leicakameror på baksidan tillsammans med laserautofokus och en dubbel LED-blixt och en fingeravtrycksläsare placerad precis under kameran.

  

Bilderna är lånade av Gizmochina

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.