Close
Social profiles
Jag skrev under gårdagen om att en ny mobil vid namn Xiaomi Redmi 4 påträffats på bilder, samt att vissa specifikationer hade läckt ut om telefonen. Nu har en ny okänd telefon påträffats från Xiaomi. Enligt källan ska telefonen också presenteras samtidigt som Redmi 4. 

Enligt källan TENAA kommer den ännu okända telefonen från Xiaomi ha en 5 tum stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar), ett quad-core chipp med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne och en fingeravtrycksläsare. Gissningsvis kommer telefonen också förinstallerad med Android 6.0.1 från start.
Vi lär få ett namnförslag på telefonen inom de kommande dagarna.

Bilden är lånad av TENAA

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...