Close
Social profiles
Sedan Samsung meddelade att man skulle lägga ner tillverkningen av Galaxy Note 7, utan också brist på telefoner från konkurrenterna. Nu har den amerikanska källan släppt statistik över vilken telefon Galaxy Note 7 kunder har valt istället. 

Samsung Galaxy Note 7 såg ut att bli en riktigt succé, men istället blev det ett totalt fiasko eftersom det visade sig att flera exemplar av telefonen hade börjat brinna. Nu har den amerikanska källan IDC gått ut med statistik över vilken telefon Galaxy Note 7 kunder skaffat istället. Det visade sig att endast 17% av de som hade bokat Galaxy Note 7 gick över till en annan Samsungtelefon. Jag förstår att statistiken är så pass låg, då kunder också är rädda över att andra telefoner från Samsung (exempelvis Galaxy S7/S7 Edge) kan explodera.

Övriga 83% visade sig gå över till ett annat märke, den största majoriteten av dessa 83% gick över till Apples nya iPhone 7 & 7 Plus. Jag skriver att det är förvånande eftersom att iPhones kör ett helt annat systemet i och med iOS.

Bilden är lånad av Samsung

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...