Close
Social profiles
Jag har tidigare rapporterat om att Lenovo planerar att släppa en telefon vid namn Moto M, som ska vara den första telefonen från Lenovo med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Nu har en systermodell, kallad P2, dykt upp bakom kameran. Kommer Lenovo presentera två mobiler den 8e november? 

Enligt flera källor kommer P2 få en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning med en AMOLED-panel. Vidare sägs telefonen få Qualcomms Snapdragon 625 chipp med antingen 3/32 GB inbyggt minne, eller 4/64 GB minne, ett 5100 mAh batteri med en USB Type C-kontakt med Qualcomms snabbladdningsteknik QuickCharge 3.0, en bakre kamera med upplösningen 13 megapixlar och en främre 5 MP kamera. Telefonen sägs också få Android 7.0 Nougat från start.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...