En del specifikationer för Huawei Mate 9 Pro läcker ut i förtid

Ryktena har varit många kring Huawei:s kommande flaggskepp Mate 9, men även kring Mate 9 Pro. De senaste dagarna har allt fler detaljer kommit fram om duon. Nu ser det ut som att del specifikationer kommer fram kring den lite dyrare av de två, Mate 9 Pro. 

Skillnaden mellan vanliga Mate 9 och Mate 9 Pro sägs främst ligga på skärmen, då Mate 9 Pro sades få en skärm som sluttade ner längst enhetens långsidor. Nu har det också framkommit att telefonen kommer få en 5,9 tums stor skärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Vidare sägs det att telefonen ska få Huawei:s nya chipp Kirin 960 med 6 GB RAM, 256 GB inbyggt minne, dubbla kameror på baksidan (12 + 20 MP), en fingeravtrycksläsare och Android 7.0 Nougat förinstallerat.
Telefonen presenteras om tre dagar.

Bilden är lånad av Evan Blass

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.