Close
Social profiles
LG V20 verkar vara den optimala telefonen för oss techentusiaster just nu. Med en riktigt bra kamera, en fin 5,7 tums skärm med Quad HD-upplösning. Men framförallt med det bästa ljudchippet som går att hitta i en smartphone i och med LG:s samarbete med danska Bang & Olufsen då man satt i en Quad HD DAC i V20.  

En drömsmartphone som dock inte kommer släppas i Sverige under närmsta tiden. Jag kommer dock få möjlighet till att hårdtesta telefonen. Självklart ska jag dela med mig av mina intryck på sidan, då jag i vanlig ordning kommer göra ett test. Innan testet kommer jag också skriva en unboxingtext så att ni kan få se vad som ingår i lådan när man köper en LG V20.
Jag som ljudintresserad tycker det ska bli mest skoj att få testa hur bra ljud det faktiskt är när man pluggar i hörlurarna i V20, om det låter mycket bättre än till exempel OnePlus 3 eller om det faktiskt bara är en sak V20 kan skryta med på pappret.

Nu är det upp till bevis, presterar LG V20 lika bra i verkligheten som den kan skryta med på pappret?

Bilden är lånad av LG

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...