Close
Social profiles
Meizu har under dagen introducerat sin nya, färgglada budgetmobil M5 som bygger på en konstruktion i färgglada färger. Telefonen kommer inledningsvis bara släppas i Asien. 

Meizu M5 har fått en 5,2 tums stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). Glaset är av typen 2.5D, vilket innebär att det sluttar ner ytterst lite längst enhetens långsidor. Vidare har telefonen fått processorn MediaTek MT6750 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, plats för två nano SIM-kort, ett stort 3070 mAh batteri, en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen under skärmen, en bakre 13 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Telefonen kommer med Android 6.0 förinstallerat.

Mobilen kommer kunder i Asien kunna köpa för motsvarande 1200 svenska kronor.

Bilden är lånad av Meizu

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...