Close
Social profiles
Det har under kvällen framkommit att flera användare haft problem med Samsungs egna email app. Mer specifikt ligger problemet hos tangentbordet, men endast när man är inne i appen. Problemet innebär att tangentbordet antingen helt plötsligt kan ta bort ord du skrivit, eller att den lägger till två bokstäver efter varandra, fast du bara vill ha en bokstav. Ett exempel är om man på vanligt sett skriver Mobilanyheter, så blir det istället MMobilanyheter. Samsung har inte gått ut med att man ska fixa problemet i och med nästa uppdatering, men jag hoppas de gör det för att kunder inte ska tappa deras förtroende ännu mer. 
Bilden är lånad av Google

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...