Close
Social profiles
Jag skrev under gårdagen att jag väntade leverans av LG:s senaste flaggskepp V20. Under kvällen dök paketet upp, och i vanlig ordning ska jag nu göra en unboxing-text på telefonen så ni som läsare kan få reda på vad som ingår när man köper LG V20. 

Versionen jag ska skriva om är V20 med modellnamn H990D, vilket innebär att den har plats för två stycken SIM-kort. Telefonen är i färgen silver och internminnet ligger på 64 GB.
Vid en första anblick påminner boxen till V20 väldigt mycket om lådan till LG G4, en telefon som LG släppte under förra året. Lådan är stilren med ett tryck på framsidan där det står V20. LG G5 hade en låda där man verkligen såg att det gick att ta loss underdelen, men V20 är ingen moduler smartphone, så jag förstår varför LG efterliknat V20:s låda med G4:ans. Om vi går till baksidan av lådan så är det första intrycket att LG, liksom med framsidan, att LG gjort den väldigt snygg & stilren. Det enda som visas på baksidan är ett gäng huvudspecifikationer för telefonen.

Om vi istället öppnar lådan så öppnas den på ett väldigt udda, men ändå kul sätt. Det är nämligen så att man öppnar den som en bok med flera sidor. Innehållet i lådan ligger alltså inte i lager, utan istället bredvid varandra. Det som ingår i lådan är följande:

  • LG V20 (silver) 
  • En datakabel 
  • En stickpropp (som stödjer QuickCharge 3.0) 
  • Ett 3200 mAh batteri
  • Ett par Bang & Olufsen H3-hörlurar 

LG har ett tight samarbete med danska Bang & Olufsen och det visar man verkligen med att skicka med deras H3-hörlurar i boxen till telefonen. Ett bildspel kommer kunna ses nedan, men ett test får ni vänta på, då det kommer ut snart!

Framsidan av lådan med trycket ”V20”
Baksidan av lådan
Man öppnar lådan på ett häftigt sätt
Innehållet i lådan
LG V20 i silver
LG V10 (vänster) mot LG V20 (höger)

     

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

One thought on “LG V20 anländer till labbet!”

  1. Väntar med spänning på hur den står sig mot V10 samt så klart i övrigt hur den presterar.

Comments are closed.

Close
Annons
Sidan laddas...