OnePlus 4 får Qualcomm Snapdragon 830 (rykte)

Nu har det första ryktet kommit in gällande nästa års flaggskepp från OnePlus, med modellnamn “4”. Innan man presenterar OnePlus 4 sägs man presentera en modell kallad OnePlus 3T, vilket sägs bli en uppgraderad variant av nuvarande flaggskeppet “3”. 

Detta inlägg kommer dock handla om nästa års flaggskepp från OnePlus som sägs få beteckningen “4”. Nu har det första ryktet kommit in gällande telefonen. Enligt denna källa kommer OnePlus 4 komma med Qualcomms ännu icke presenterade Snapdragon 830 chipp. Jag själv misstänker också att OnePlus kommer “boosta” på RAM-mängden från nuvarande 6 GB till hela 8 GB. Det är lång tid kvar tills telefonen presenteras, så mycket kan hända under tiden.

Bilden är lånad av TalkAndroid.com

Källa

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.