Användare av Nexus 6P upplever batteriproblem efter Android 7.0 uppdatering

Nexus 6P & Nexus 5X släpptes hösten 2015 och blev därmed Googles sista Nexus-telefoner (då man sedan gick över till Pixel-serien). Efter att man släppt Android 7.0 uppdateringen till Nexus 6P har flera användare rapporterat att batteritiden blivit sämre. 

Det handlar om att många kunder upplever att deras Nexus 6P telefoner blir väldigt varma och samtidigt drar ovanligt mycket batteri. Jag misstänker att Google anpassat mjukvaran dåligt till komponenterna i telefonen, som till exempel Snapdragon 810 processorn. Jag tror att Google snart även kommer skicka ut Android 7.1 till Nexus-serien, då man gjort det till Pixeltelefonerna.

Bilden är lånad av MKBHD

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.