Close
Social profiles
Nexus 6P & Nexus 5X släpptes hösten 2015 och blev därmed Googles sista Nexus-telefoner (då man sedan gick över till Pixel-serien). Efter att man släppt Android 7.0 uppdateringen till Nexus 6P har flera användare rapporterat att batteritiden blivit sämre. 

Det handlar om att många kunder upplever att deras Nexus 6P telefoner blir väldigt varma och samtidigt drar ovanligt mycket batteri. Jag misstänker att Google anpassat mjukvaran dåligt till komponenterna i telefonen, som till exempel Snapdragon 810 processorn. Jag tror att Google snart även kommer skicka ut Android 7.1 till Nexus-serien, då man gjort det till Pixeltelefonerna.

Bilden är lånad av MKBHD

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...