Close
Social profiles
Sedan OnePlus släppte sitt nya flaggskepp ”3” har det minst sagt inte varit enkelt att få tag på ett exemplar av telefonen. Just nu finns bara den grafitgråa varianten av telefonen i lager, då den vita är helt slut. OnePlus har gått ut med varför man säljer så många OnePlus 3 telefoner, och det är inte priset. 

OnePlus är en tillverkare som klättrat rejält på senare år, då det bara gått bättre och bättre för företaget. Nu har OnePlus gått ut med det starkaste argumentet för att folk köper företagets nyaste flaggskepp ”3”. Den största anledningen är att OnePlus 3 har en snabbladdningsteknik företaget själv väljer att kalla ”Dash Charging”. Det är OnePlus egna snabbladdningsteknik som laddar telefonen från 0-63% på 30 minuter. De flesta high-end telefoner som finns idag har någon slags snabbladdningsteknik, men OnePlus 3 är den telefon som laddar allra snabbast.

Samtidigt blir jag förvånad över att folk väljer att beställa telefonen för dess snabba laddning, före det otroliga priset sett till den hårdvara man får för 3695 kronor.

 

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...