Close
Social profiles
Här om dagen rapporterade jag om att en telefon vid namn Vivo X9 hade dykt upp bakom kameran, då enheten hade fångats på bild. Nu bekräftar en teaserbild att telefonerna främst kommer rikta sig till de som gillar att ta selfies, då telefonernas största fokus kommer ligga på de främre kamerorna. 

Under gårdagen har kinesiska Vivo skickat ut en teaserbild för företagets kommande telefoner Vivo X9 och X9 Plus. Bilden bekräftar att båda telefoner kommer vara utrustade med två främre kameror, för att man ska kunna få till bra vidvinkelfoton på sig själv eller med kompisar för att nämna ett exempel. Den primära av de två sägs ha fått en upplösning på 20 megapixlar, medan den sekundära sägs ha fått en upplösning på 8 megapixlar. Skillnaden mellan de två sägs endast vara att X9 Plus kommer få en något större skärm. Telefonerna sägs bli presenterade den 17e november.

Bilden är lånad av Vivo

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...