Close
Social profiles
Nexus 6P & 5X blev Googles sista Nexus-telefoner i sin legendariska Nexus-serie innan man startade upp sin nya serie kallad Pixel. Fördelen med att ha köpt en telefon från Google är att man får de senaste uppdateringarna direkt, istället för att behöva vänta på att exempelvis Samsung ska optimera sitt gränssnitt över den nya Androidversionen.  

Googles senaste satsningar till mobiler, Pixel & Pixel XL kommer med något omgjorda Android 7.1 Nougat från start, medans de lite äldre telefonerna i Nexus-flottan snällt får vänta. Vanligtvis när de äldre telefonerna får samma programvaruversion som de nya så brukar funktionaliteten bli densamma. Men med Pixel & Pixel XL har Google sagt att telefonerna kommer få några mjukvarufunktioner som bara kommer finnas i dessa telefoner. Orsaken till det tror jag är för att Google vill sälja så många exemplar av Pixel & Pixel XL som möjligt.

Google Pixel & Pixel XL har en funktion som gör det möjligt att dra ner och upp rullgardinen med hjälp av fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan. Google har inte sagt att funktionen ska komma till Nexus-flottan i och med uppdateringen till Android 7.1, men enligt senaste källan så kommer Google släppa funktionen även till dessa telefoner.  

Bilden är lånad av Google

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...