Close
Social profiles
Lenovo sägs snart presentera sin allra första telefon med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan med en ny serie mobiltelefoner man väljer att kalla Moto M. Telefonen har tidigare framkommit i ett gäng bilder, och nu har någon lyckats fota telefonen igen. 

Telefonens design kommer att vara väldigt ”rundad”, framförallt i hörnen. En sak jag lägger märke till på framsidan är att det är mycket ram runt skärmen, mycket tack vore att Lenovo valt att gå på ett udda designval som gör telefonen större än vad den egentligen skulle kunna vara. Däremot tror jag att den kommer ligga otroligt skönt i handen! Om vi istället tar en titt på telefonens baksida så har Lenovo placerat en kamera, en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare där. Det är inte heller onödigt mycket tjafs på baksidan, utan bara ett M-märke (som står för Moto).

Om vi istället tar en titt på specifikationerna så står det att telefonen kommer få en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning, processorn Helio P15 med 4 GB RAM med antingen 32 eller 128 GB minne och ett 3050 mAh batteri med snabbladdning. Det är ännu oklart när Lenovo tänker presentera telefonen.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...