Close
Social profiles
Google Pixel & Pixel XL är två monster på pappret om man kollar in prestandan i telefonerna. Båda telefoner har utrustats med Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821 som stödjer snabbladdningstekniken Quick Charge 3.0. Men nu har det framkommit att den mindre av de två, Pixel, laddar långsammare än Pixel XL.  

Enligt Google ska både Pixel & Pixel XL ladda med en effekt på 18 watt, något som nu inte visat sig stämma för Pixel. En källa har nämligen tagit reda på att Pixel:s maxeffekt för laddning är 15 watt, och inte 18 watt som Google själva påstår. Däremot laddar Pixel XL med angivna 18 watt (som max). Det innebär att Pixel har en något långsammare laddning än Pixel XL.

Bilden är lånad av Google

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...