Close
Social profiles
För cirka två veckor sedan presenterade Huaweis dotterbolag Honor upp sin första smartklocka kallad S1. S1 hade fokus på träning, vilket skulle göra den attraktiv för de som tränar, men samtidigt inte vill spendera hela plånboken på en smartklocka. Huawei håller ett event i morgon, där man förväntas visa upp sin andra generation smartklocka kallad Fit. 

Fit ser ut att få en rund urtavla, precis som Honor S1 också fått. Dessutom ska Huawei Fit ha fokus mot de kunder som tränar mycket, i alla fall av klockans urtavla att döma. Dessutom ser det ut som att klockan kommer vara lätt på handleden, vilket också stärker min hypotes om att klockan främst är inriktad för träning. Klockan sägs köra Android Wear från start. Dock utmärker sig klockan genom att ha en svartvit e-papper display, en funktion jag ännu inte sett i någon klocka som drivs av Android Wear.

Jag tror inte att Huawei Fit blir en direkt uppföljare till Huawei Watch, då Watch är mer tänkt för att bära i vardagen, medan Fit ser ut att bli mer anpassad att bära om man exempelvis ska ut och jogga. Dessutom tror jag att Fit kommer kosta mindre än Watch.Vi får se om Huawei visar upp någon smartklocka under morgondagen!

Bilden är lånad av androidheadlines

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...