Close
Social profiles
LeEco växer så det knackar, mer specifikt är man ett av världens mest växande mobilföretag. Nu ser det ut som att LeEco kan ha en ny high-end telefon att visa upp, vid namn Le X850. Telefonens specifikationer påminner väldigt mycket om Xiaomi:s värsting Mi 5S Plus.  

Enligt den kinesiska källan TENAA kommer X850 få en 5,7 tums stor skärm med Quad HD-upplösning, Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821 med 4 GB RAM, dubbla bakre 13 MP kameror, en främre 16 MP kamera och ett gigantiskt 3900 mAh batteri.

Telefonens specifikationer påminner mycket om de som också sitter i Xiaomi Mi 5S Plus. Telefonerna har samma stora skärm, båda har dubbla kameror på baksidan och båda telefoner har utrustats med Snapdragon 821. Det är dock ingen ovanlighet att smartphones är mer lika än olika idag, då det enda som i princip skiljer är hur tillverkarna bygger upp telefonerna och hur gränssnitten ser ut. 

Bilden är lånad av ibtimes

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...