Mobilanyheter passerar 100 000 sidvyer

Idag kom den stora dagen då Mobilanyheter nått 100 000 sidvyer. Den senaste veckan har det rasslat till bra i inkorgen där jag sett antal läsare. Mycket tror jag beror på den med stilrena design jag tillsatt sidan. Det är riktigt kul att så många kollar in, och jag vill ge er ett stort TACK. Som det ser ut i dagsläget kommer jag fortsätta skriva om dagliga nyheter samt ett å annat test, precis som jag gjort innan jag nådde 100 000 läsare, då jag har en väldigt stor passion för mobila enheter och tydligen för att skriva om dem också…

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.