Hem Kinesiska mobilföretag knappar in – efter Samsungs jättefjasko

Kinesiska mobilföretag knappar in – efter Samsungs jättefjasko

Samsung har minst sagt tappat sitt försprång som man hade mot många Androidkonkurrenter efter de fatala missar man gjorde med Galaxy Note 7. Såklart har Samsung tappat ett antal kunder efter skandalen, vilket innebär att många andra märken, däribland mindre kinesiska märken, vilket jag tycker är riktigt bra.  

Samsung har för ett ex antal månader sedan börjat kalla tillbaka, det som skulle bli det tänka flaggskeppet. Trots det finns det fortfarande över en miljon Note 7-telefoner som är i bruk fortfarande. Jag förstår dessa kunder, då Galaxy Note 7 på mångas lista var den bästa telefonen hittills. Jag tycker det är bra att andra märken nu knappar in på Samsung, att folk inte går och köper en produkt utan att tänka efter med andra ord. Det då olika mobilmärken kommer få mera spridning. Samsung medger att man haft en nedgång med 83% från samma tidpunkt 2015, vilket bara beror på Galaxy Note 7-skandalen.

Bilden är lånad av cnet.com

  Källa

Lämna ett svar