Close
Social profiles
En tillverkare som verkligen bombar ut telefoner nu för tiden är kinesiska Xiaomi. Företaget introducerade för bara någon vecka sedan sina nya flaggskepp Mi Note 2 och konceptmobilen Mi Mix. Nu verkar det som att Xiaomi ska visa upp två nya mobiler vid namn Redmi 4 och 4S. Mobilerna förväntas bli uppvisade nu på fredag. 

Jag har tidigare i veckan skrivit om att Xiaomi förväntas visa upp en ny telefon vid namn Redmi 4. Men idag framkommer det att tillverkaren också kan komma och visa upp en mindre påkostad variant av Redmi 4, vid namn Redmi 4A.

Om man ska tro tidigare källor så kommer Redmi 4 få en 5 tums stor skärm med HD-upplösning, chippet Snapdragon 625 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera, en fingeravtrycksläsare placerad på enhetens baksida, ett 4000 mAh batteri med Android 6.0 Marshmallow från start.  

Bilden är lånad av Xiaomi

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...