Hem Huawei presenterar fitnessklockan Fit

Huawei presenterar fitnessklockan Fit

Huawei honor lanserade för dryga två veckor sedan sin första smarta klocka kallad S1. Idag har Huawei lansera en smartklocka vid namn Fit. Både honor:s och Huaweis klockor är i princip samma klockor, men Huawei Fit kör Tizen från start. 

Huawei Fit har en rund e-papper display och en boett som är i rostfritt aluminium. Klockan ser ut att bli väldigt tunn (specifikation saknas) och väldigt lätt att bära på handleden, precis vad jag skrev att jag trodde att den skulle bli under gårdagen. Klockan kommer finnas i antingen ett utförande av 22 eller 18 mm och med armband i färgerna svart, orange och blått. Självklart ska man kunna ta av dessa armband och byta till valfritt annat band, då klockan stödjer standarden för klockarmband. Huawei Fit är också vattentät ner till 50 meters djup.

Om vi kollar till funktionerna så är de relativt få i Huawei Fit. Klockan drivs av Samsungs egenutvecklade system Tizen, har en svartvit skärm och en pulsmätare som kan mäta din puls i realtid. Klockan har en batteritid på cirka 6 dagar. Huawei meddelar att Fit endast kommer bli tillgänglig i Kina under den närmsta tiden.

Bilden är lånad av Huawei

 Källa

Lämna ett svar