Close
Social profiles
Sony brukar ofta skicka ut betaversioner av kommande Androidversioner till företagets flaggskepp. Nu har man skickat ut en sådan uppdatering till Xperia X Performance, vilket är lustigt enligt mig, då Sony släppt det nyare flaggskeppet XZ som ännu inte fått någon betaversion av Android 7.0 Nougat. 

Systemuppdateringen är bara till för Xperia X Performance användare och för att kunna hämta hem den måste man skapa ett beta konto hos Sony och hämta hem den app som samtidigt kommer upp i Play Store. Jag tycker personligen det är konstigt att Sony inte släpper den nyaste betan åt det nyaste flaggskeppet XZ, utan istället släpper betan till ett gammalt flaggskepp.

Sony har dock gjort liknande tidigare då man släppt diverse betaversioner till Z3-serien, när Z5-serien också fanns ute.

I Android version 7.0 får användare bland annat stöd för att köra två appar sida vid sida och funktionen Doze on the go, vilket innebär att telefonen sparar ännu mer ström än tidigare. Observera att detta är en betaversion, som kan vara ytterst ostabil om det vill sig illa.

Bilden är lånad av Sony

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...